Wandelen & fietsen

Het Pieterpad loopt 75 meter achter onze B&B. Vanuit onze B&B kun je gemakkelijk de onderstaande etappes lopen.

Landgoed Slangenburg - op 2,8 km van de B&B

Doetinchem – Op Landgoed Slangenburg vind je bossen, akkers, lanen, grachten, vijvers en weilanden. In het voorjaar zijn de bloeiende rododendrons een lust voor het oog. Het middelpunt van het landgoed is kasteel Slangenburg uit de 17e eeuw. 

Landgoed Hackfort - op 14 km van de B&B

Vorden – Te midden van uitgestrekte landerijen ligt in het centrum van landgoed Hackfort het kasteel. Tot het landgoed behoren een kasteel met wandelbos, koetshuis, tuinmanswoning, watermolen en vele boerderijen.

Landgoed Enghuizen - op 12 km van de B&B

Hummelo – Op landgoed Enghuizen wisselen landbouwpercelen en bospercelen elkaar af. Geniet tijdens de wandeling van de vergezichten op de boerderijen in dit coulissen landschap.

Boelekeerlspad - vanuit de B&B

Zelhem – Het Boelekeerlspad, een initiatief van buurtbewoners, is circa 6 km lang en voert langs watergangen, waaronder de Halsche Vloed, poelen, landerijen, oude en nieuw aangelegde natuur.

Natuurgebied Bergherbos - op 14 km vanaf de B&B

Beek – Het Bergherbos in Gelderland strekt zich uit over de hellingen van de stuwwal van Montferland. Er zijn meerdere uitzichtpunten en vele wandelroutes, in lengte variërend van 2 tot 7 kilometer. 

Wandelen met kinderen

Bij Kasteel Hackfort in Vorden - op 14 km vanaf de B&B
Wandelen met een ezel in Zelhem - op 3,5 km vanaf de B&B
Kabouterpad & Doolhof Ruurlo - op 12 km vanaf de B&B