Een plek voor rustzoekers en levensgenieters.
Onze B&B ligt in het mooie buitengebied van Zelhem, de Heidenhoek, 75 meter vanaf het Pieterpad. Vanuit de B&B heeft u uitzicht op het prachtige coulissen landschap van de Achterhoek.

De comfortabele ruimte met veel privacy is vrijstaand en bevindt zich op de eerste etage van onze schuur. De B&B heeft een eigen entree die u kunt bereiken met een trap, heeft een oppervlakte van 60 m2 en de volgende indeling:

Leefruimte

Een grote ruimte met twee tegen elkaar aangeschoven 1-persoons boxspring bedden  (0.90 x 2.00) met ieder een eigen dekbed die wij op verzoek  als aparte bedden (uit elkaar) kunnen opmaken. Er is een zitje met 2 fauteuils en een tafeltje en een hoge eettafel met 2 stoelen en 2 krukken. 

Kitchenette

Bestaat uit 2 keukenblokken met daarin een koelkast en ruimte voor servies en keukenbenodigheden. Op het linker blok staat een Dolce Gusto koffiemachine, een waterkoker en een broodtrommel met ontbijtspullen. Boven het rechter blok hangt een hetelucht oven.

Badkamer

Heeft een douche, wastafel en toilet,  is  voorzien van vloerverwarming en bevindt zich rechts achter de louvre deuren.

IMG_0747 cropped

Extra ruimte

Met een 2-persoons slaapbank (1.40 x 2.00) en een kledingrek en bevindt zich links achter de louvre deuren.

Terras

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van  een eigen terras met zitje en parasol onderaan de trap; het is mogelijk de tafel + bank op een andere plek te gebruiken.

Een vers en gezond ontbijt staat voor u klaar in de B&B, zodat u op elk gewenst moment de broodjes kunt afbakken. Het ontbijt kunt u gebruiken in de B&B en bij mooi weer kunt u dit ook doen op het terras in de tuin.

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons tijdig weten.

Foto's